21. jun. 2009

Kylling bruImponerende byggverk som er en del av Raumabanen, toglinja mellom Åndalsnes og Dombås. Tekniske data : Lengde 76 m, høyde over dalbunn 59 m, byggeperiode 1913 - 1923. Dessverre kom ikke toget da jeg "stakk innom";-)

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentar hos meg! Eg blir audmjuk når ein som tar så flotte bilde som deg likar det eg "putlar med" :) Eg har ein lang veg å gå før eg lærer å bruke kamera skikkeleg. Men fotografering og redigering er KJEMPEKJEKT!!!

  SvarSlett
 2. Nydelige komposisjoner, falt veldig for mangfoldet i bilde nr to!

  SvarSlett
 3. Utrolig flott Dan. Og for et byggverk, en kan skikkelig bli sittende å klø seg i hodet når man begynner å undre på hvordan det i det hele tatt er mulig å bygge en slik bro i stein.

  SvarSlett
 4. Marie: Velkommen til bloggen min;-) Har vel masse å lære jeg å, blir mye prøve og feile metoden for å lære kamera å kjenne, men føler nå jeg lærer litt hver dag;-)
  Rune: Velkommen til deg å;-) Komposisjonene var det noen karer som ordna for knappe hundre år siden;-) Jeg er bare en formidler;-) Men takk lell.
  Anne: Ja, kan du skjønne at sånt er mulig! Tviler på at arbeidstilsynet var så aktive på den tida å, så jeg ser for meg hvordan de henger i repa over elva....

  SvarSlett