24. jun. 2009

Håholmen by night


Bildet er tatt fra Atlanterhavsveien mot Håholmen natt til 17.mai. Fantastiske farger, men slet litt med å få fanga de riktig. Etter litt fikling tror jeg at jeg har endt opp med noe i nærheten av "orginalen" ihvertfall.

5 kommentarer:

 1. Utrolig flotte farger! Er det ikke avslappende bare å sette seg ned å nyte solneganger som dette, man får liksom ikke nok av dem når de først er der.

  SvarSlett
 2. Et av de flotteste solnedgangbilden jeg har sett noen gang Dan!!

  Og jeg får meg ikke til å unngå å si det...., du skulle hatt bredere bredde på bloggen din slik at bildene hadde blitt større og kommet mer til sn rett. Tenkte på det jeg nå..., håper du ikke tar det ille opp?? og trenger du hjelp, si endelig i fra.

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. Tar det ikke ille opp nei Anne, har tenkt litt på det, men det er jo bare å "klikke" på bildet så blir det større da. (men skal vrdere det igjen da;-)) Dessverre så yter ikke bildet solnedgangen rettferdighet, det var virkelig helt magisk, aldri sett noe lignende,,, å la du/dere merke til måken nederst i bildet?? det gjorde ikke jeg før jeg kom hjem å fikk sett det på data`n.;-)

  SvarSlett
 4. men har nå endra på det nå da, synes selv det ble mye bedre ja;-)

  SvarSlett
 5. Nydelig Dan..skjønner godt at dette var magisk!

  SvarSlett