11. aug. 2009

Fullmåne på OppdalKomplett umulig å få et godt bilde av månen denne gangen... Vet ikke om den var spesielt lyssterk eller.. Tips mottas med takk;-)

9 kommentarer:

 1. Kjempe flott bilde Dan
  Ja den har vært fin de siste dagene.

  SvarSlett
 2. Det er ofte vrient hvis det ikke er helt klart i luften, litt dis så blir det ikke noe greie på det. Den har lyst godt opp noen dager nå og var vel på full på fredag eller lørdag. Men uansett så fikk du et stilig bilde av den! :)

  SvarSlett
 3. Flott synes jeg.. Fint at månen ikke var midt i bildet som den gjerne pleier å være...

  Jeg googlet 'bra bilder av månen' og fikk opp bra info.. Ut å prøve neste gang det er fullmåne:)

  SvarSlett
 4. Jeg synes også månebilder i dis er veldig vanskelige... enten overeksponeres den eller så ser det uskarpt ut. Når det er sagt så synes jeg du har fått frem en flott stemning bildet ditt.

  SvarSlett
 5. syns dette var et fint bilde jeg. Du he fått frem ei fin stemning.. ikke lett å ta bilde slik alltid :)

  SvarSlett
 6. Synes bildet var enormt flott jeg :-)
  Ville overhode ikke hatt det annerledes jeg Dan.

  For perfekt blir heller ikke bra,stemningen sitter så i ditt. Og U2 klart den går og går den du sendte linken til :-)) litt samme smak vi, liker samme `drive` yes!!

  SvarSlett
 7. Flott bilde! Skyene gjør det magisk

  SvarSlett
 8. Flott bilde. Jeg også synes det er vanskelig med månebilder. Månen ser gjerne klar ut på himmelen, men når bildet er knipset ser jeg dis og skyer foran månen. Ikke lett...

  SvarSlett
 9. Dersom du bruker stativ og har et bildebehandlingsprogram så kan du undereksponere mer på selve månebildet, legge det oppå det vanlige bildet og viske ut himmelen rundt. Forgrunnen og månen har så forskjellige lysbehov at det noen ganger ikke er teknisk mulig å få det til.

  SvarSlett